Eladó lakás Budapest XIII. ker 77 900 000 Ft

Leírás

ANGYALFÖLDI 1 EMELETI ERKÉLYES LAKÁS SAJÁT TÁROLÓVAL.
55 nm -es erkélyes, The Gardens? lakópark Budapest XIII. kerületben, a Rákos patak partján. Az ingatlan Angyalföld legszebb részén helyezkedik el. Minimalista stílusú, minden bútor és burkolat teljesen egyedi igények szerint lett kialakítva, nincs még egy hasonló lakás a társasházban. A lakásban házközponti fűtés van egyedi mérőórával. A vételár részét képezi a konyhabútor, valamint az előszobában található beépített szekrény. A nappaliban klíma került felszerelésre, amely azonban a lakás kiváló szigetelése miatt évente pár napig/ hétig van csak használatban. A rezsiköltség nagyon kedvező.
A társasház 2021-ben lett átadva 4 emeletes. A házhoz tartozik egy közös belső udvar, valamint egy biciklitároló. A ingatlan nem rendelkezik kocsi beállóval, de a házban számos hely áll rendelkezésre, amelyek közül általában van kiadó. Az utcán a parkolás kerületi lakosoknak évi pár ezer forint, és mindig rendelkezésre áll parkolóhely.
A környezet szinte belvárosi. A környék tele van az elmúlt években épült házakkal, emiatt a közelmúltban számos pékség, étterem, kávézó, szépségszalon nyílt a közelben. Ajánlom befektetésnek illetve kiadásra hosszútávon. Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk.
Megértem! A választék nagy, a döntés nehéz. Hívjon és nézze meg, ne csak a fotók alapján döntsön.

Lakás részletei

Ár: 77 900 000 Ft
Méret: 60 négyzetméter
Azonosító: 11384811
Irodai azonosító: M276675-4637588
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Építési év: 1-5 éves
Kilátás: utcai
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Klíma
  • Lift

Térkép