Eladó lakás Budapest VI. ker 114 900 000 Ft

Leírás

Bazilikánál luxus lakás eladó, akár Airbnb-s kiadásra is!

Valódi luxus minőségben átalakított, egyedi tervezésű első emelti, 56nm-es, nappali plusz 2 hálószobás, lakás eladó.
Az ingatlant 2021-ben újították fel és alakították át. A társasház rendezett, felújított, szép belső udvarral rendelkezik, új liftet építettek be pár éve. A lakás felújítása során gondosan megtervezett egyedi belső és gépészeti megoldások párosultak, hőszivattyús légtechnikával megoldott hűtés és fűtés biztosítja a mindenkor megkívánt hőmérsékletet, melegvizet bojler szolgáltatja, újonnan gyártott egyedi, korhű stílusú 5 légkamrás külső nyílászárók cseréje is megtörtént, minőségi kisgépekkel felszerelt legkorszerűbb konyhablokk szolgálja a főzés szerelmeseit.

Különleges miliőjét az ingatlan nagypolgári volta biztosítja 4,2m belmagassággal, tágas terekkel, kitűnő elosztással. Az étkező sarok és egy gardrób rész is a nappalihoz kapcsolódik, ahol egy intim hálószobát is a tükörfalú nappaliban rejtettek el. Plusz egy külön nyíló hálószobája a vendégek kényelmét szolgálhatja, de akár dolgozó szobának is tökéletesen megfelelhet.

Az ingatlan ára a képeken látható bútorzatot és berendezési tárgyakat is magába foglalja. Életvitelszerű használatra, de befektetésre is kitűnően alkalmas, különleges a kínálati piacon.

Airbnb a házban lehetséges.

Hívjon, hogy Öné lehessen ez az exclusive lehetőség!

114900000 Ft

Referencia szám: M273363-NOK

Lakás részletei

Ár: 114 900 000 Ft
Méret: 56 négyzetméter
Azonosító: 11384846
Irodai azonosító: M273363-4637515
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Luxus komfort
Építési év: 50 évesnél régebbi
Kilátás: utcai
Egész szobák: 2
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Klíma
  • Lift

Térkép